• У Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.М.Горького, відбудеться прес-конференція з нагоди старту проекту «Посилення ІТ-потенціалу Запоріжжя»

    usaid%d0%b3%d0%be-%d1%80%d0%ba%d0%bf

     

    Стартуе проект «Посилення  ІТ-потенціалу Запоріжжя»

    23 вересня 2016р об 11:00 годині у лекційному залі, 1-ий поверх Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки імені О.М.Горького, пр. Соборний, 142 відбудеться прес-конференція з нагоди старту проекту «Посилення  ІТ-потенціалу Запоріжжя».

    Запорізька громадська організація «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» запрошує до участі в проекті «Посилення  ІТ-потенціалу Запоріжжя» представників новостворених та непредставлених в інтернет-просторі ГО Запорізької області а також представників уразливих груп  із Запорізької області: представників ВПО,  ветеранів АТО, матерів дітей з особливими потребами.

    Мета проекту – посилення спроможності громадських інституцій (організацій, ініціатив, тощо) завдяки ефективній роботі особистих сайтів, які будуть розроблені в ході проекту та навчити актуальній професії людей, що мають потребу і намір працевлаштуватися або зайнятися самозайнятістю в сфері ІТ-технологій. Організації – учасниці проекту отримають можливість впроваджувати свою  діяльність відкрито та доступно, ефективно взаємодіяти з цільовою аудиторією за допомогою сучасних ІТ-технологій. Випускники ж навчальної курсу отримають не тільки знання, а й важливий практичний досвід з конкретним результатом – портфоліо. Це дасть їм можливість бути затребуваними на ринку праці (тільки в Запоріжжі сьогодні працюють понад 90 ІТ-компаній, що потребують фахівців).

    Проект триватиме 3 місяця (з жовтня по грудень 2016 року) і складатиметься з декількох етапів.

    1. Курси з web-програмування (розробка сайтів на платформі  WordPress, SEO-оптимізація, SMM-просування) в режимі оф-лайн та он-лайн
    2. Воркшоп «Копірайтинг для початківців» – теорія та практика створення власного контенту
    3. Розробка власного робочого сайту на платформі  WordPress (найпопулярнішій безкоштовній платформі в світі)
    4. Форум «ІТ можливості для ефективного розвитку НУО», під час якого будуть презентовані кращі сайти з числа розроблених під час проекту.

    Головні переваги курсу “Wordpress Expert”, який ми пропонуємо:

    • комплексна програма з верстки сайту та програмування
    • короткий термін якісного навчання
    • відеозапис занять та консультації
    • навички SEО-оптимізації та SMM-просування
    • можливість навчатися у найзручніший час
    • створення власного готового продукту

    В прес-конференції з нагоди старту проекту «Посилення  ІТ-потенціалу Запоріжжя» візьмуть участь:

    Керівник проекту, президент ЗГО «ЦРК «Професіонали» – Кирило Дядя

    Партнер проекту, директор Цифрової маркетингової агенції SMMSTUDIO – Михайло Федоров.

    Даний проект реалізується у рамках діяльності громадської організації «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» за підтримки Української ініціативи зміцнення громадянської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

    Партнер проекту “Арт-Простір”.

    Додаткову інформацію ви можете отримати у Ганни Ходус, 099 065 13 70, Hodus_ann_@ukr.net