• «День здоров’я» у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай»

    День здоровья (Custom)18 квітня 2015 р. з 11 години у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» відбуватиметься вже традиційне свято «День здоров’я».

    Цього року, свято набуває масштабів, до організаторів заходу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, Міської молодіжної ради при Запорізькій міській раді долучились громадські організації, ініціативні групи та підприємці нашого міста.

    Загальними зусиллями, сплановано розважально-освітню програму свята, метою якого є сприяння формуванню у дітей, молоді та мешканців міста свідомого ставлення до власного здоров’я та уявлення про здоровий спосіб життя.

    Об 11:00 годині почнеться лялькова вистава «Лісний переполох». Айболит потребує допомоги дітей, щоб вилікувати хворих лісних звірів. Маленькі та дорослі глядачі поринуть у самий вір казки, та стануть повноправними учасниками вистави.

    З 12:00 години, казкові лісні звірі розважатимуть дітей різними конкурсами, іграми та змаганнями. За участь, діти зароблятимуть «Дубовинки», які потім зможуть обміняти на призи в «Скарбниці призів».

    Одночасно, на свято завітають співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій Запорізької області, які навчатимуть населення одяганню протигазу та виготовленню ватно-марлевих пов’язок. Але головним сюрпризом стане демонстрація аварійно – рятувальної автомобільної техніки, з можливістю посидіти за кермом.

    Під час заходу, батьки матимуть можливість безкоштовно перевірити гостроту зору своїх дітей, отримати консультації щодо профілактики різних захворювань, а також, разом з дітьми, навчитися надавати первинну медичну допомогу. Крім цього, потребуючі, зможуть отримати підтримку та первинні консультації з профілактики, реабілітації та ресоціалізації нарко та алкозалежної молоді.

    З 11:00 години на спортивних майданчиках парку, відбудуться змагання серед студентської молоді з футболу та волейболу. Вихованці спортивної школи №12 змагатимуться за першість у стрит-болі. Гості свята зможуть помірятися силою та витримкою, прийнявши участь у турнірі «Найсильніший чоловік» та «Найсильніша жінка».

    Збагатить розважальну програму свята Запорізька федерація академічного веслування, яка відкриє демонстраційний майданчик з човнами та байдарками, а також, надаватиме майстер класи з веслування на озері.

    Контактна особа: Конотопець Віталіна, голова постійної комісії з здорового способу життя Міської молодіжної ради, моб. тел. 050-680-76-25.