• Акції «Звернення для обранців: 10 заповідей кандидата»

       07 жовтня 2015 року о 13:00 в сесійній залі Запорізької міської ради (м. Запоріжжя, пр.. Леніна, 206 3 поверх) громадські активісти нададуть звернення до діючих депутатів Запорізької міської ради щодо відповідальності перед членами територіальної громади, чесності та прозорості участі та проведення місцевої виборчої компанії у м. Запоріжжя.

       «Ви доброго хочете, бажаючи представляти інтереси громади у її головному керівному органі, як депутат міської ради, і оскільки ви бажаєте вплинути на майбутнє міста, та маєте знати і пам’ятати про відповідальність перед народом і більше того – перед Богом»

        У підготовці до цих виборів увесь наш народ повинен керуватися відомим принципом, згідно з яким слід мислити глобально, а діяти – локально. Наше майбутнє сьогодні однаковою мірою залежить як від мужності та витривалості наших воїнів на фронті, так і від чесності політиків та відповідальності виборців. Не можемо допустити, щоб наші військові, котрі ціною власного життя захищають нас від зовнішнього ворога, повернувшись додому, застали країну, яку зсередини продовжують роз’їдати метастази корупції, хабарництва, нечесності, популізму і безвідповідальності. Вибори – це час, коли ми повинні проявити нашу людську та християнську гідність і громадянську свідомість.

    Діючих депутатів і в той же час кандидатів до місцевих органів влади закликаємо сприймати посади, на які балотуються, не як самоціль, осягнення якої виправдовує будь-які засоби, а як особливого виду служіння, що вимагає серйозної підготовки та жертовного виконання.

    За інформацією та коментарями звертайтесь :
    Матюхін Дмитро 067 611 16 80